FOTOS 28 VOLTA A PEU PLATJA TAVERNES 2016

Fotos de la 28ª Volta a Peu de la Platja de Tavernes, organitzada pel Club d´Atletisme La Valldigna, i realitzades pel fotògraf Joan Bononad.

Les fotos es poden comprar a la pàgina web per només 1,50 €/arxiu, en format digital JPG, a una ressolució de 1500x1000 píxels, adecuada per a vore en pantalles d´alta definició (FHD), reds socials i impressions a 10x15/15x20 cm.

Per a qualsevol altra opció, heu de posar-vos en contacte per a sol·licitar el que necessiteu, com per exemple: els arxius en una ressolució més alta, impressions en paper fotogràfic, ampliacions en diferents acabats, o correcció i retoc de les imatges.

————————————

Fotos de la 28ª Vuelta a Pié de la Playa de Tavernes, organizada por el Club de Atletismo La Valldigna, y realizadas por el fotógrafo Joan Bononad.

Las fotos se pueden comprar en la página web por sólo 1,50 €/archivo, en formato digital JPG, a una resolución de 1500x1000 píxeles, adecuada para ver en pantallas de alta definición (FHD), redes sociales e impresiones a 10x15/15x20 cm.

Para cualquier otra opción, debes ponerte en contacto para solicitar lo que necesites, como por ejemplo: los archivos en una resolución más alta, impresiones en papel fotográfico, ampliaciones en diferentes acabados, o corrección y retoque de las imágenes.